Taşağıl İlkokulu

WEB https://manavgattasagililkokulu.meb.k12.tr
Adres : TAŞAĞIL MAH. İSTİKLAL_1 CAD. ANTALYA MANAVGAT TAŞAĞIL ILKOKULU BLOK NO: 9 MANAVGAT / ANTALYA
VİZYON : "Taşağıl İlkokulu" ismini çeşitli alanlarda göstereceği başarılarla duyurmak.
MİSYON : Milli Eğitim Temel kanunları çerçevesinde Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı, demokratik, laik ve hukuk devleti ilkelerine inanmış; insanlara saygılı, milli ve manevi değerleri ön planda tutan, bilgi teknolojisini kullanma ve bilgiye ulaşma becerisine sahip bireysel ve toplumsal sorumluluklarının bilincinde, üreten ve paylaşan ahlaklı ve bilinçli insanlar yetiştirmek.
BAŞARILAR : Geleneksel Çocuk Oyunları Yarışmalarında ilk üçe girme.

Isınma : Klima
Servis :
Ulaşım : Mahallemizden Manavgat´a her yarım saatte, Serik´e saat başına minibüs hareket etmektedir.
Yerleşim Yeri : 30 Mart 2014 tarihine kadar belde statüsünde olan Taşağıl, 6360 sayılı kanunla Manavgat´a bağlı mahalle konumuna gelmiştir.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İlçemize 20, İlimize 50km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : geleneksel çocuk ouyunları